Steagul nestemat

Inventarul prostiilor fiind făcut (aici, de către Dan Tăpălagă) obsesiile sunt puse în evidenţă clar. Parlamentul e o cuşcă de penali.

Falsele probleme cu drapelul şi gayii sau şi mai fain, profanarea drapelului ar fi mers evitate dacă în loc să atragă privirea cu aşa ceva mascau mârlăniile cu unele concesii. De exemplu: introducerea tergiversării urmăririi penale ar fi fost atenuată de scoaterea prezumţiei averii ca să poată merge mai uşor confiscarea în cazul în care procesul ar fi fost finalizat, totuşi, la un moment dat. Altfel degeaba fac unul şi altul un an-doi puşcărie. Dar nu.

Se mai enervează cineva pe băiatul ăla din Harghita care spânzura păpuşi? Din contră, în loc să facă puşcărie am râs de ne-am căcat pe el pe Times New Roman.

De asemenea, nicio vorbă (semnificativă) despre regionalizare. Care oricum nu-şi are niciun rost dacă consiliile judeţene se păstrează. Senatul ca o adunare a regiunilor va fi inutilă în felul ăsta. Premize europene să se întâmple acest lucru există (vezi aici) şi vorbim de locuri mai apropiate de o anumită cutumă a ordinii.

DSC06035

Nu contează în ce formă ajunge la vot proiectul, din capul şi mâinile ăstora nu poate ieşi nimic bun. Jos labele de pe steag!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: