Eurovision

1. Pe la finalul lunii iulie Adrian Pleşu amintea de păcatele unor oameni ce au acum norocul de a reprezenta statul şi a lua decizii în numele nostru. Legat de Victor Ponta sublinia cum acesta s-a bucurat şi a zâmbit măgulit în momentul în care Martin Schulz se referea la prietenul Victor Ponta în mod cu totul şi cu totul protocolar cu ocazia întâlnirii lor destul de încărcate din 29 iulie [video]. Acel zâmbet şi sentiment de împlinire denotând gradul maxim de satisfacţie: omul apare la televizor, se plimbă între oameni importanţi, şeful parlamentului european l-a numit prieten.

La zi: După ce a prins deschiderea Olimpiadei când s-a nimerit să stea tocmai lângă Medvedeev (…Reunion, Romania, Russia, Rwanda…), Victor Ponta a promis că revine pentru finala la baschet masculin. Prin loja VIP este anonimul perfect. E momentul să se dea mare: „sunt cu Schwarzenegger” [poza1] [poza2] [poza3]

2. Menţionându-l pe Claudiu Softăiu în termeni deloc măgulitori într-un editorial destul de faimos, Caraghioslîc, bîzdîc, balamuc, Andrei Pleşu avertizează asupra contra-capacităţile acestuia, oarecum confirmat fiind scurta şedere la SIE a împricinatului (04.10.2006 – 24.04.2007). Continuă comentând cea mai recentă poziţie a acestuia: „Să-l lăsăm să se compromită puţin şi la Televiziunea Naţională. (În fond, tot de „informaţii“ e vorba.)”

La zi: Pe 10 august, suntem anunţaţi că TVRinfo şi TVR Cultural sunt desfiinţate. Surprize, surprize? Nu prea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: