Puşca şi cureaua largă

Un articol [aici] despre cum socialismul funcţionează doar cu puşca, în speţă în armată, mai exact, cea americană. Casă, masă, şcoală, pensie, toate sunt la dispoziţia celor ce intră în armata americană creând un deficit din ce în ce mai mare, contrazicând opinia că SUA nu au fost fondate, nu sunt şi nu vor fi un stat al asistenţei sociale (wellfare state). Acelaşi tip de beneficiu este la ordinea zilei şi în alte instituţii considerate de importanţă naţională, în toate statele lumii. Americanii devin din ce în ce mai conştienţi de contradicţia dintre principiile capitaliste şi administrarea socialistă a însăşi structurii care protejează libertatea economică şi modelul socio-economic capitalist [aici de exemplu].

În altă ordine de idei, statul francez ce tace mâlc de vreo săptămână este tras de urechi de un grup de sorbonezi & Co [aici sau aici originalul în franceză] pentru că nu face valuri legat  de ameninţarea şi încălcarea democraţiei (CCR, AvP, MO, etc) de către USL-ul socialist-comunist-mafiotist-FSN-ist-PDL-ist. Ştiut fiind că Parlamentul European are un echilibru dreapta-stânga destul de fragil, nu e exclus ca proştii pământului de la noi să fi primit un ajutor nesperat în momentul în care Szarko a fost înlăturat democratic de către francezi şi au pus un guvern de stânga a căror principală grijă este să ţină salariile bugetarilor sus şi vârsta de pensionare la loc, jos. În condiţiile negocierii pactelor europene, a 7-a ţară ca populaţie şi suprafaţă din Uniunea Europeană, a devenit un copil tembel aliat francezilor iar francezii, prin tăcerea prelungită în afară de câteva ieşiri anemice, minimul garant al europenismului acestor oameni. Cum noi tot timpul am ţinut la opinia Franţei, prin lipsa clară a acesteia din scenă mârâitul nemţilor a fost singular şi bizar (ne plăceau nemţii?), iar excitaţia de la Bruxelles ne cam lasă rece, noi oricum uitându-ne la CE ca la un for de la care ne luăm prea rar ora exactă.

Socialismul verde de cumetrie al USL-ului şi războaiele. N-ar fi rău dacă ar lipsi ambele.

Reclame

Un răspuns to “Puşca şi cureaua largă”

  1. radookoo Says:

    Trebe sa reactzionez, ca socialismul american pur l-am vazut in New Yok pe o strada mica la pimul etaj al unui bloc de vreo 10 etaje (o chichineatza) unde erau o groaza de cartzi si geamuri de nu se vedea om cu manifest. Pe geam scria cu litere roase Socialist Party (http://socialistparty-usa.org/).
    Democratii sunt acelasi lup capitlaist cu haine de Harvard. iar Obama este un hommie Bush care pompeaza bani in armata.

    Ca sa nu zic de armata noastra cu pensionari la 50 de ani de la 5000 lei in sus, care spun cel mai des fraza (pe bune):”Nu poti sa stii, oricand poate incepe razbpoiul si sa ne cheme la arme. Am avut o viata in care am dormit iepureste”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: