Partidul blat

„Decizia CCR e o prostie” este expresia simplă şi rotundă pe care o dă Ion Iliescu sensului istoric al comuniştilor.

O prelungire naturală a evidenţei că pentru frumoşii nebuni ai marilor oraşe socialiste, statul nu contează câtă vreme nu este controlat de ei. Nu există, nu trebuie să existe, altă pondere la Partid. Partidul e Statul sau Statul este un duşman ce trebuie înlăturat. „Istoria acestui partid, istoria acestei ţări” trebuie să se împletească simbolic, una să fie înăuntrul celeilalte, păpuşi ruseşti pictate cu roşu în obraji.

Istoria ne face socialişti, istoria a vrut să fim PSD-işti. De la Traian şi Decebal, Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, trecând prin Alexandru Ioan Cuza, toţi sunt doar simpli antemergători. Alexandru Ioan Cuza ar fi vrut ca Inspectoratul de Stat în Construcţii să se retragă din procesul lui Adrian Năstase Puşcărie, Mihai Viteazu a păţit pe Câmpia Turzii acelaşi lucru pe care îl suferă Adrian Năstase Puşcărie – a fost trădat de semenii lui (sic!) dar acum este un erou naţional.

Din cauza asta CC, ÎCCJ, CSM, DNA, ANI sunt văzute ca „inamici” sau cel mult obstacole. Până şi Monitorul Oficial a fost subjugat. Nu putea fi desfiinţat, altfel dispărea şi el, a avut noroc.

Prinzând trendul enumerării de mai sus, Antena3 pune pe ecran titlul CC, ÎCCJ, DNA, ANI, CNSAS sunt asmuţite la luptă de Băsescu. CNSAS? În televiziunea Felix obsesiile mor greu.

Anunțuri

Un răspuns to “Partidul blat”

  1. rado Says:

    Ministrul Justitiei Titus a spus ca o judecatoare de la CC este incompatibila pentru ca e membru expert al Consiliului de la Venetia. Asta e cel mai tare consiliu pe probleme constitutionale de pe planeta cu membrii ai CC din mai multe tari. Itzi dai seama ca dupa Titus tot Consiliul de la Venetia este incompatibil in itzarile lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: