Wireless fraud

Ministrul telecomunicaţiilor (tânăr şi neliniştit şi bogat) a pornit mandatul  – lung de vreo 6 luni, cât are la dispoziţie – cu promisiunea de a lega la broadband toate satele României. Nu se mai spune „la Internet”, e prea anii 90, se spune direct la broadband.  Însă, în cazul în care Bandă Largă, ăsta, nu are cizme de cauciuc, nu ştiu sincer cum poate să ajungă la satele româneşti şi să se descurce pe uliţele desfundate. Ba, ar trebuie dotat în perioada asta şi cu o lopată pentru zăpadă.

Programul ministerial a revenit, însă, cu picioarele pe pământ când a anunţat concedierea, cât mai curând, a ţ mii de angajaţi ai poştei, măsură programată de ceva timp. De azi înainte Bandă Largă ar face bine să se uite peste umăr. Data viitoare poate vede un injectat alergând după el ca în Marşul poştalilor„Pensia, tataie, unde fugi?!”.

Reclame

Un răspuns to “Wireless fraud”

  1. radookoo Says:

    Lasa astea, sa stii ca pe Facebook umbla o poza compromitatoare a dumitale domnule, imbracat in haine de pseudo-schi impreuna cu susnumitul Amorro din XiiC. Asta e, n-ai acces, n-ai interes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: