Trăiască Regele!

Victor Ciorbea a ales cartea regalistă full-house de România pentru o posibilă relansare a PNŢ-CD. Reacţii slăbuţe dar şi analize rapide a stârnit această variantă în rândul populaţiei active a României republicane. Probabil vreo bunicuţă două de la ţară când au auzit că vine regele şi-au exprimat ferm speranţa că dacă tot e să vină să fie măcar duminica să-l vadă şi ele că nu e zi de sapă.

Pentru dl Ciorbea, o poză şi câteva linkuri. Mai jos, de exemplu, este Regele Angliei în ţinută militară. Ar mai fi, regele Danemarcei, al Olandei, al Spaniei şi lista poate continua.

Regele AnglieiRegele Angliei

Da, domnule Ciorbea, cam asta e regalitatea în ziua de azi. Nu din vina ei, dar cam asta vrea poporul de la ea, prinţese. Despoţi, regiîmpăraţi şi faraoni vor exista şi de acum înainte, nicio problemă. Duda e băiat fercheş* dar nu se compară.

Mult mai dinamică însă este vorbăreala legătă de ce a zis Traian Băsescu. Încă o dovadă că nimeni nu va asculta ce are de zis tocilarul (Victor Ciorbea adică).

*fercheş, domnu Crin, s-ar putea să ştiţi că sunteţi în domeniu, vine din maghiarul fehérkés care înseamnă fante spoit cu alb, adică albit, simplu spus cocotă masculină. Aceaşi limbă maghiară pe care o huliţi acum când sunteţi în opoziţie de l-aţi şi speriat pe lingvistul Béla Markó. Dar de a cărui limbă a ţinut (şi a căzut) organizarea teritorială a României Mari, mici, aşa cum e. Şi uite aşa nu o să avem aeroport la Braşov. Domnu’ Crin, sunteţi principalul vinovat!

Un răspuns to “Trăiască Regele!”

  1. radu Says:

    Tocmai ce vorbeam cu co-autorul unui proiect cu viorele despre V Ciorbea si dorinta lui anti-constitutionala (potrivit constitutiei actuale, ceea ce e o tampenie) de a modifica republica noastra semi-prezidentiala in regat constitutional, si ne exprimam parerea daca nu ar trebui, pe modelul din 1866, sa aducem rege de-afara. Poate fratele lui William, roscatul nazist Harry adica, poate vreo vreun var de-al regelui Suediei (ca e la moda socialismul monarhist la noi), poate sora lu baiatu din Monaco. Sau ramanem cu Duda?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: