Strabagă Construcciones

De câteva zile vorbim cu colegii tunisieni numai de democraţie, de building a country. M-am plictisit. Au vrut şi prin Algeria să facă un pic de democraţie. Au furat cam ce-au prins din magazine. Cam atât cu building a country.

De partea aialaltă, noi, că de ce nu intrăm acum în Schengen (mai corect ar fi de ce nu lucrăm în Schengen). Pentru că nu lucrăm cu Schengen. Singura firmă în tabelul de mai jos este firma austriacă Strabag. Restul nu sună a firme de asfalt, sună a Orizont 3000. IMPEX Construcţiones SRL.

https://i2.wp.com/storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/781/10385/7897748/2/2-cnadnr.jpgFirme care toarna asfalt interurban în România (adică autostrăzi). O lucrare demnă de Codul lui Vinci.

De ce este nevoie de votul prin corespondenţă pentru „trădătorii”, „fraierii”, „care nu-şi pot găsi un servici ca lumea aici”, „care plătesc impozite în altă ţară oricum” eu nu mă întreb. Iată unul din motivele de ce a plecat lumea şi de ce ar pleca în continuare. După asta,  dacă vreţi să puneţi benzină să plecaţi în Danemarca la 53 mp de persoană (campionatul de handbal, însă, e pe gătate), aflaţi că benzina de fapt costă puţin. Ar putea costa 20 de eurocenţi ca-n Algeria şi să stăm toţi la şişa. Fără investiţii străine v-ar place însă (în afară de cele din petrol bineînţeles) adică fără postul călduţ din multi-naţională, fără locuinţă deloc, fără plaje la 1000km de coastă, fără bere v-ar place? Nu, nu, nu v-ar place.

În NATO am intrat cu americanul Bechtel de mână în urma raidului asupra fraţilor sârbi (avem noi o slăbiciune pentru acest popor).Coteauz de Tlmecen

În UE am intrat după o redevenţă făcută austriecei OMV.

Pentru Schengen avem de făcut alt compliment, altul după 1812, tot noi.

Toate pentru că la nivel internaţional aşii din mâneca României n-au valoare. Integritate înseamnă la noi supă lungă. Adică furt. Mai puneţi imunizarea completă la termenul de băiat deştept şi puteţi citi acest articol de apă dulce, ce se vrea exhaustiv precum postul ăsta.

Să nu uit, vinul săptămânii. Habar nu am dacă merge cu peşte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: