From Prison to Treason. And back to Prison.

Scăpat din Australia hackerul Julian Assange taie în carne vie la americani cu noile wikileaks. Vorba lui Colbert, he took a wikileak on the Department of State (cred ca aici).

Cum sentimentul general e că americanii se vor descurca şi de acum încolo la fel de bine ba chiar vor ieşi onorabil sau chiar mai puternici rămâne de urmărit săracul Julian Assange. Că între timp l-au prins şi acum hackerii şi probabil hackeriţele planetei, charmed by the looks of the situation au început să dea cu bomba în VISA şi Mastercard. Dacă ar putea să aştepte până scot nişte Dinari să plătesc taxa de protecţie pe săptămâna asta aş fi foarte recunoscător însă.

Dar avem un wikileak şi în România, piedut însă în jungla de cabluri stradale din Bucureşti. Un wikipiş în care aflăm la 20 de ani de la revoluţie şi în preajma Crăciunului (oh, we love this time of year, ziiing, ziiing) că Ion Iliescu ar fi fost de acord cu comutarea pedepsei odioşilor din glonţ în puşcărie pe viaţă. Again, big deal. Dacă chiar ar fi vrut asta ar arăta cât de ataşat era, cum ar fi vrut probabil să îl umilească pe cârmaci dar şi cum ar fi vrut să nu sperie cadrele şi să continue în linia socialismului ştiinţific. Oricum ar fi, ne e destul de clar că eşalonul 2,3,4,5…2010 n-a fost stârpit, că acolo era răul şi că oricum lumea nu-şi poate renega tinereţea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: