Titanic Ice

Debusolaţi şi probabil obosiţi anteniştilor le scapă un articol aproape admirativ la adresa lui Zeus. Probabil nu şi-au dat seama. Cel puţin asta e cheia în care îl citesc eu dar poate mă înşel: cu legea pensiilor „Băsescu” e mare şmecher care face cum vrea el şi e meseriaş tare pentru că i-a încuiat pe ăştia din opoziţie cu „Ponta” în frunte.

Pe lângă toate bubele în număr din ce în ce mai mare ale unui preşedinte de 6 ani în funcţie (Becali, Patriciu, EBA, Mondialu’, OTV) numai posibilitatea incredibil de umană şi până la urmă la îndemână a sprijinirii lui Teodor Baconschi este cea care poate spăla păcate şi mai mult de atât.

Mie mi-au trebuit 20 de ani de pionierat şi efort şi sunt foarte aproape de o decizie de a intra în politică pentru că s-au consumat munţi de pişcoturi pe seminarele legate de creştin-democraţie. Dar acţiunea este importantă. Acţiunea politică.

Vom vedea aşadar dacă în perioada următoare dacă vom auzi mai mult despre Elena Udrea sau vom afla mai multe despre Fundaţia Creştin-Democrată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: