Pariu

Sunt aşadar gata să fac un pariu că la finalul anului vor creşte şi la noi taxele la fel sau chiar mai mult ca la vecinii noştri de suferinţă şi spaţiu geopolitic. Întrucât măsurile ce trebuie luate acum sunt tardive. Sunt şi inechitabile şi cam dure (tăiere tuturor pensiilor). Deşi ar trebui să fie aplicate pentru numai 6 luni, o populaţie isterizată nu le poate pricepe şi se vor tărăgăna toate măsurile. Apropo, who the fuck is Comisia Economică şi Socială !? Un fel de sfat al bătrânilor? Noi nu avem Parlament votat, un Guvern de asemenea votat de Parlament ca să ia deciziile în ţară sau, ce?

Pun astfel pariu cu oricine vrea că taxele se vor mări. Pe o ladă de bere, coniac, wiskey sau schweppes roşu măzăriche, ce vă pofteşte sufletul. Fără număr, cât mai scump. E o situaţie în care nu pot să pierd. Dacă merge bine, am cu ce să iau o ladă de bere. Dacă nu, şi taxele sunt mărite, it’s on you.

Reclame

Un răspuns to “Pariu”

  1. radookoo Says:

    da, si eu zic ca se maresc taxele in 2-3 luni cand se intoarce fmi-ul. deci nu ai cu cine sa faci pariul. si oricum bugetarii”grasi” prefera sa se mareasca preturile (de la tva si de la impozitul pe profit marit) la toata lumea decat sa li se scada lor salariile cu 25%.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: