Daniel contra Daniel

Cum în seara de Înviere a fost cam frig am urmărit slujba de la Patriarhie la televizor. Because I like to stay tuned with the latest events. Aşteptările nu mi-au fost înşelate şi l-am văzut pe Anticristul ăsta mic, Daniel Funeriu de la Educaţie. Senzaţional! În primul rând de credincioşi, alături de alţii care împartăşesc superstiţiile şi manifestările fantasticului în viaţa cotidiană Daniel a venit să vadă de aproape, în scop pur didactic după cum a declarat că este de acord cu ele în şcoli, nişte icoane.

Deci dracul ăsta mic, dante de jermania cu doo jaguare luate pe chimie cinstită la japoneji şi nu numai, are tupeul ăsta nesimţit şi vrea el să modernizeze universităţile. Şi învăţământul gimnazial. Şi liceul. Şi să fie şi politically corect (adică împăcuitor fără a fi arogant)  în relaţia cu superstiţiile milenare ale neamului. Ne laşi, diletantule?

Ăsta în mod normal e doar începutul, normalul. Unde mai pui că rezultatele se văd în 10 ani minim.  Cromaldehidele o să-ţi mănânce maşinile pâna atunci. Istoria te va uita.

Anunțuri

Un răspuns to “Daniel contra Daniel”

  1. sundee Says:

    Nu mi-a plăcut niciodată chimia dar chiar aşa… „dante de jermania” ?! Eventual dandy sau măcar fante, deşi omul nu a greşit cu nimic. Cu reforma asta a lui bine ar fi să schimbe şi modalitatea de predare: fizică-chimie în loc de minunea asta cu materiile separate. Asta dacă are de câştigat şcoala de chimie şi petro-chimie românească bineînţeles.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: