Ce se vede

În cadrul programului naţional electoral de izolare termică blocul de vis-a-vis din Braşov a fost împachetat în izopren şi vopsit în alb. Observaţi cum arată acum, uniform. Problema am observat-o însă noaptea, moment în care în lumina străzii am impresia că o fantomă uriaşă se ridică în faţa mea. De sărbători unele balcoane erau pline de flash-urile şi luminiţele aferente astfel încăt aveam senzaţia că bestia a făcut ochi (unul sau mai mulţi) şi clipoceşte din ei ameninţător.

În rest, sper ca proapăta valoare adăugată a apartamentelor se achită de îndatorire la aceste -20 grade şi pe viitor, în contextul încălzirii globale, al arşiţei de la vară.

3 răspunsuri to “Ce se vede”

  1. Anonymous Says:

    CE pare ca SE VEDE in fotografia dumneavoastra, domnul meu drag, este ca v-ati montat gratii la geam in disperata incercare de a va apara de "o fantoma uriasa, de o "bestie care a facut ochi (unul sau mai multi)" cum plastic preferati sa va exprimati. Faptul ca "problema" apare noaptea si, cu toate astea, fotografia e facuta ziua in conditii de maxima siguranta (in spatele geamurilor bine inchise si bordate de draperii grele, tip "vertical bars for optimal protection") denota ca sunteti deadreptul ingrozit. Ma intreb daca asa ati invatat sa va feriti in escapadele turistice in care ati fost delegat sau brasovul va inspira asa o teama incat preferati sa fiti mai tot timpul plecat. Sfatul meu este sa aplicati metoda strutului cu capul in nisip si sa va mutati cu totul in monstrul alb, sau , as putea formula, sa va lasti inghitit de structura masiva. Cel putin asa nu o sa va mai bantuie privelistea. Desi, poate cunoasteti zicala: blocul care nu se vede, nu se uita asa usor.

  2. emteka Says:

    Nu am reusit sa postez cu numele de google mai devreme si mai incerc odata acum. Daca imi ingaduiti.

  3. sundee Says:

    matei, tu esti?ai terminat de citit un post intreg, much obliged.noapte nu pot sa ii fac poza. daca vede de unde vine blitz-ul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: